13 Ekim 2011 Perşembe

Cildinizi Soğuktan Koruyun


Cilt uzmanları cildimizi soğuktan mutlaka korumamızı öneriyorlar. Uzmanlar, cildini soğuk havalardan korumak isteyenlere; kuruyan ciltleri, daha sağlıklı ve daha güzel hale getirebilmek için başta turunçgillerle, palamut ve lüfer gibi yağlı balık tüketilmesi gerektiğini söylüyor.

Skin experts recommend that we maintain our skin must be cold. Experts who want to protect your skin in cold weather, dry skin, to make them healthier and more beautiful, especially citrus, fatty fish such as bonito and bluefish should not be consumed, he says.


Soğuk havaların hüküm sürdüğü zamanlarda tüketilmesi gereken besinleri ve faydalarını paylaşacağım sizlerle.

Cold weather prevailed, and the benefits of the nutrients to be consumed when you share it.



Turunçgiller (portakal, greyfurt, limon, mandalina): İçerdikleri A ve C vitaminleri, kış güneşinin olumsuz etkilerini yok eder. Hücrelerinin yeniden yapılanmasına katkı sağlayarak cildin lekelenmesini engeller.

Citrus fruits (oranges, grapefruit, lemon, tangerine): they contain vitamins A and C, eliminates the negative effects of the winter sun. Staining the cells in the skin, contributing to the restructuring of the obstacles.





Koyu yeşil sebzeler: Salatalık, roka gibi koyu yeşil renkli sezeler, ciltteki ter bezlerini çalıştırır, bol vitamin ve madeni madde vererek cildin taze ve pürüzsüz olmasını sağlar.

Dark green vegetables: cucumber, rocket, such as dark green color sensing, runs the sweat glands in the skin, giving plenty of vitamins and mineral substances makes the skin fresh and smooth.





Kekik ve nane: Kan dolaşımını hızlandırır, cildin sağlıklı bir görünüm kazanmasına katkı sağlar.

Oregano and mint: Blood circulation, the skin can contribute to a healthy look to win.

 



Bitki çayları(ada çayı, kuşburnu ve yeşil çay): Bunlar da kan dolaşımın yanı sıra sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardım ederek cilde sağlıklı görünüm kazandırır.

Herb teas (sage, rose hips and green tea): These are also the regular work of the digestive system, helping blood circulation to the skin, as well as gives a healthy appearance.





Yağlı balıklar: Özellikle lüfer ve palamudun içerdikleri Omega-3 yağ asitleri cilt hücrelerini saran zarı güçlendirir, kırışıklıkları önleyen kusursuz dengeler oluşturmaya katkı sağlar.

Oily fish: bluefish, especially omega-3 fatty acids they contain, and acorn strengthens skin cells surrounding the membrane, preventing wrinkles can contribute to creating the perfect balance.


Havaların soğumaya başladığı bu zamanlarda bu yiyecekleri tüketmeye dikkan edin. Kızlar, unutmayın. En değerli giysiniz, cildiniz:)

In these times of cool weather begins to consume these foods please shops. Girls, do not forget. The most valuable clothing, your skin:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder