19 Aralık 2011 Pazartesi

Accessorize İle Kış




       Accessorize'ın bu kış için hazırladığı eldivenlere, berelere, kulaklıklara bayıldım. Siz beğendiniz mi?

       Accessorize's prepared for this winter gloves, hats, headphones, love it. Like you?







17 Aralık 2011 Cumartesi

"Miu Miu" Resort 2012


Miu Miu'dan Resort koleksiyonunda renk skalası..

Miu Miu of Resort collection color scale ..



Miuccia, resort koleksiyonlarında bize renkleri ne kadar sevdiğini gösterdi.

Miuccia, resort collections showed us how much you like colors.


Koleksiyon elegan, aynı zamanda modern parçalardan oluşuyor. Bu sezon koleksiyondan parçalar, hepimizin “wanted list”ine girecek gibi gözüküyor. 

Collection is elegant, modern pieces composed at the same time. This season the collection pieces, all of us "wanted list" seems to be entering ine.



Keskin kesimli kalem etekler üzerine bebe yaka gömlekler, boynunuzu süsleyecek taşlı kolyeler, gece davetlerine uygun balon etekli elbiseler, seksi dantel bluzlar, haftasonu şıklığına bire bir tirtil tiril grafik elbiselerle Miu Miu Resort 2011 koleksiyonu dopdolu.
 
Sharp pencil skirts cut on the baby collar shirts, necklaces with stones to decorate your neck, night invitations appropriate balloon skirt dresses, sexy lace blouses, one weekend a caterpillar elegance Tirilye Miu Miu Resort 2011 collection full of graphic clothing.



Sezona damgasını vuran clutchlarının renk tonları ise şahane! Narçiçeğinden, turkuaza, altının en şık tonlarından, bebek mavisine; hepsi rengarenk yeni dokularıyla bizlerle. 

In color shades of the season, that dominated the clutchlarının fabulous! Garnet, turquoise, and gold tones of the most stylish, baby blue, all of us new colorful textures.










Stradivarius Yılbaşı Koleksiyonu


İspanyol firma, yılbaşı için kırmızı ruj, kırmızı tırnaklar ve metalik giysiler temalı bir koleksiyon hazırlamış.

The Spanish company, red for Christmas, lipstick, red nails, and prepared a collection of metallic-themed clothing.


















Yeni Trend: Flare Paça



Levi's ın kadınlar için tasarladığı Flare (İspanyol paça) pantolonlar sezonun trendi olarak öne çıkıyor. Denim ve kadife kumaş alternatifleri bulunan bu modelleri, gömlekler ve ‘boyfriend’ tarzında uzun ve bol hırkalar ile kombin yapabilirsiniz.

Levi’s®’ta kalıp yenilikleri hız kesmeden devam ediyor. Sonbahar Kış sezonuyla birlikte ‘Flare’ yani İspanyol paça kalıplar da Levi’s®’ın yeni koleksiyonundaki yerini aldı.
Yüksek ve düşük bel alternatifleriyle ‘Flare’ jean ve kadife pantolonlar sezonun ana trendlerinden biri olarak öne çıkıyor. ‘Flare’ yani İspanyol paça kalıplarla üst kısımda bedene oturan ve dizden başlayarak paça ucuna doğru genişleyen feminen bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu pantolonlarınız ile son trende uygun olarak gömlek ve uzun boyfriend tarzında bir Levi’s® hırka ile kombin yapabilirsiniz.

Flare paça jeanler siyah, mürekkep mavisi, gri tonları; kadifeler ise açık camel, tozlu lavanta ve gri renk alternatifleri ile karşımıza çıkıyor.

Levi's Flare is designed for the women (flare) stands out as the trend of the season's trousers. Alternatives to these models in denim and velvet fabrics, shirts and 'boyfriend' style, combined with long cardigans, and plenty you can do.

Levi's ® 'ta die innovations continues unabated. Autumn Winter season with the 'Flare' bell-bottomed plates in the Levi's ® 's new collection took place. High-and low-waist alternatives 'Flare' jean and corduroy trousers of the season stands out as one of the main trends. 'Flare' forms in the upper part of the flare from the knee to the body fit and a feminine image you can get wider towards the tip of trotters. This shirt and long trousers in accordance with the recent trend boyfriend style cardigan with a Levi's ® can combine with.

Flare bell-bottomed jeans, black, ink-blue, gray tones, velvets open to the camel, dusty lavender and gray color comes up with alternatives.





Benetton of "Soldier"






Benetton 2011 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nun ana başlıklarından "Soldier" teması, soğuk havalara kadınsı bir sertlikle meydan okuyor. Sezona uygun kumaşlarla özellikle üst giyimde kendini yoğun olarak hissettiren tema, ağır triko parkalarla koleksiyonu güçlendiriyor. Koleksiyona ismini veren stilin olmazsa olmazı kruvaze kesime sahip, apoletli paltolar, militer detayları tüm ayrıntılarıyla sergilerken; siyah, camel ve haki renkleri de bu stile gönül veren kadınları kuşatıyor. Pilili eteklerle yaratılan yumuşak etki ise Benetton’un özgün aksesuarlarıyla uyum sağlıyor.

Benetton Fall Winter 2011 2012 Collection's main titles of the "Soldier" theme, the cold airs of a feminine angry challenge. Accordance with the season, top-to-wear fabrics, especially the theme itself felt as a heavy, heavy parkas with the collection of knitwear at its purest. Sine qua non that the name of the double-breasted style with a collection of cutting, Coats, Epaulets, paramilitary details exhibiting all the details, black, camel and khaki colors, this style also surrounds the women who fell in love. Pleated skirts created Benetton's original accessories blends the soft effect.