30 Kasım 2011 Çarşamba

Yeni Trend:Wedge Boots




Bu kış Wedge botlar sık sık karşımıza çıkacak.

Wedge boots often have to tackle in this winter.




Bershka ve Zara da bulabilirsiniz.

You can also find Bershka and Zara.








23 Kasım 2011 Çarşamba

En Şirin Çoklu Priz



Her geçen gün artan elektronik eşyalara priz bulmakta güçlük çekiyoruz. Prizler karışıyor, bizim de buna canımız sıkılıyor. Çoklu prizler her ne kadar işimize yarasa da; her zaman kirlenir ve saklamaya çalışırız. Ama bu tasarım harikası ile bütün bu sorunlar ortadan kalkıyor. Tam 17 adet prizi bir arada bulunduran ürünü, saklamak yerine göstermek isteyeceksiniz.

We have difficulties in finding a growing electronic goods outlets. Sockets, confused, bored me off to it we. Multiple sockets to bat, although our work, always dirty and try to hide. But all these problems disappear with this great design. Full, 17 jack, which combines the product, you'll want to show instead of storing them.



Yeni Trend:Ekose







Bu deseni artık sadece gömleklerde değil, pantolon, ceket ve aksesuarlarda bile görüyoruz.

This pattern is now not only shirts, pants, jackets and accessories, we see even.






Ve trendi yakalamak için kullanmaya başlıyoruz:)

 And we start to use it to catch the trend:)





Zara TRF November Lookbook





Zara TRF kasım ayı koleksiyonunu yayınladı. Transparan kumaşlar ve bol kesim jeanler dikkat çekiyor.

Zara TRF collection released in November. Transparent fabrics cut jeans and plenty of attention.






22 Kasım 2011 Salı

Hakan Yıldırım For Koton 2011-2012 Fall-Winter Collection



İlk defa İstanbul Fashion Week’de tanıtılan Hakan Yıldırım For Koton’un "Night&Day" elbise koleksiyonu, moda tutkunlarıyla buluşuyor.

For the first time, Istanbul Fashion Week and introduced Hakan Yildirim Koton'un 'Night & Day' clothing collection, fashion lovers meet.






Hakan Yıldırım for KOTON Night&Day Koleksiyonu’nda gündüzden geceye üzerinizden asla çıkarmak istemeyeceğiniz elbiselerin yanı sıra, özel gece ve davetler için hazırlanan “Limited Edition” uzun elbiseler asil bir şıklığın altını çiziyor.

Hakan Yildirim for COTTON Collection Night & Day to night, never on you will not want to remove the clothes as well as invitations for a special night and prepared "Limited Edition" underlines the long dresses in a noble style.





Ajda Pekkan for Twist 2011-2012 Fall-Winter Collection




Yeni koleksiyon tüm Türkiye’deki Twist mağazalarında satışa sunulmaya başladı. Siyah renklerin hakim olduğu bir koleksiyon olmuş. Kırmızı tulumu çok beğendim. Ayrıca kırmızı kazak da sıcacık görünüyor:)

The new collection is available in all stores in Turkey, was inducted Twist. Was a collection of black color is dominant. Much like the red bag. In addition, the red sweater looks cozy:)












Kuş Yuvası Koltuk



Hollandalı tasarımcı Floris Wubben’in son çalışmalarından ‘Eyrie Chiar’in tasarımında kuş yuvalarından esinlenilmiş. Oturma bölümünü oluşturan parçaları birleştirmek için ahşap yapıştırıcısı ve ahşap kamalar tercih edilmiş. Ayak olarak ise natürel ağaç dalları kullanılmış. Böylelikle metal hiçbir şey kullanılmadan doğal bir görüntü oluşmuş Sonuç da oldukça başarılı, ürün gerçekten ağaç dalları arasında gizlenmiş bir kuş yuvasını andırıyor.

Recent work of Dutch designer Floris Wubben'in 'Eyrie Chiar'in design inspired by the birds' nests. Living part of the wood glue and wooden wedges to combine the components have been chosen. Used as a foot in the natural tree branches. Thus, the use of metal, nothing is a natural result, the image formed is also very successful, the product is really hidden among the tree branches, resembles a bird's nest.